Cautare

794 de rezultate pentru "robert toma" (2.60 secunde)
Fostul presedinte este acuzat de liderii social-democrati ca ar fi incercat sa puna bazele unui pol social-democrat din care urmau sa faca parte inclusiv Ion Toma si Florentin Gust-Balosin. Conducerea PSD a decis miercuri suspendarea lui Ion Toma.
Printre acestea se afla si Silvian Toma, finantatorul echipei de fotbal FC Hunedoara, care este acuzat de spalare de bani si evaziune fiscala.
ROBERT DOISNEAU, fotograful NECUVINTELOR, sarbatorit de GOOGLE Robert Doisneau s-a nascut in anul 1912, in regiunea Gentilly, din Franta, a lucrat o perioada ca fotograf industrial si de publicitate la Renault, iar incepand cu anul 1948 la Vogue Franta.
De la Robert Powell, care este cel mai popular actor care l-a portretizat pe Iisus, Christian Bale si pana la tanarul Diogo Morgado din mini seria fenomen The Bible, toti actorii au ramas marcati de acest rol, conform procinema.ro.
Compusa si produsa de catre artista impreuna cu Robert Toma si Alex Parker, piesa Cealalta ea scoate la suprafata doua lucruri esențiale in iubire: ... Robert Toma), si Arme (feat.
Liderul senatorilor PSD, Ion Toma, a raspuns astazi acuzatiilor primarului din Caracal, Gheoghe Anghel, si a afirmat ca-si va da demisia daca va exista vreo dovada a implicarii sale in scandalul de la Caracal.
Este adevarat ca ai afirmat in cercul de apropiati ca intalnirea de saptamana viitoare cu Mircea Geoana si Ioan Toma va fi una pur formala si ca decizia de excludere a lor este deja luata in mintea ta?
Toma a practicat stilul masurilor extreme in partid. Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat vineri ca Ion Toma, ca lider al organizatiei Olt, a practicat "stilul masurilor extreme", iar acest mod de a "aborda lucrurile" s-a intors impotriva sa.
Octav Cozmanca, Tudor Mohora si Ion Sasu, fosti lideri ai PSD, aripa descendenta din PCR, alaturi de Ioan Toma, ultimul sef al Uniunii Tineretului Comunist, pun la cale un nou partid de stanga. ... Ion Toma va fi liderul formatiunii, iar lansarea va avea loc la inceputul lunii mai.
FARCAS) Timp de 40 de ani, Robert Hastings a cautat si a intervievat mai mult de 130 de fosti militari si angajati ai Fortelor Aeriene americane cu privire la implicarea lor, directa sau indirecta, in incidente OZN legate de armamentele nucleare.
Romania este un prieten solid al SUA cu perspective favorabile in relatia cu noua Administratie si Congresul SUA Intrevederea ambasadorului George Cristian Maior cu Robert Aderholt (republican, Alabama), membru in Comisia pentru Securitate si Cooperare (Comisia Helsinki) din Congresul SUA. Robert Aderholt:
Adrian Mandoiu, Robert Bacliu - Eduard Piculeasa, Sergiu Dumitru, Catalin Tobos, Octavian Radulescu, Alex Niculescu, Adrian Ionascu, Alex Trandafir, Razvan Gavrilescu, Robert Trasca, Andrei Ghincea, Vladut Flori si Stefan Pacionel.
Robert Turcescu: Nu trebuie sa vedem doar partea goala a paharului Despre modul de abordare a crizei le-a vorbit oamenilor de afaceri doljeni si jurnalistul Robert Turcescu.
Fiscul scoate azi la vanzare apartamentele din Popesti Leordeni ale primarului Sectorului 3, Robert Negoita.
Vreme de un secol si jumatate, orasul a crescut treptat in importanta, iar venirea pe tronul Ungariei a regelui francez Carol Robert de Anjou a pus Timisoara in randul celor mai importante orase medievale de pe continent.
church was right, scrisa de Robert Sungenis si Robert Bennett, documentar in care se propune ca valabil vechiul principiu Geocentric in locul modelului actual, Heliocentric. ... Interesant este ca in interviuri in care i se aduc la cunostinta o serie de contestari, Robert Sungenis are raspunsuri impecabile.
Judecatorii ieseni au decis sa ii condamne la cate un an si patru luni de inchisoare cu suspendare pe Ionut Roman si Robert Sentiveanu, in timp ce pe iubita primului, Cristina P., au obligat-o sa se prezinte timp de 4 luni la Serviciul de Probatiune.
OMUL SISTEMULUI - Fostul ministru al Justitiei, Robert Cazanciuc, a fost votat in unanimitate in Comitetul Executiv al PSD pentru sefia Comisiei juridice din Senat in locul senatorului Serban Nicolae.
Fostul senator PSD de Buzau in mandatul 2000-2004, Constantin Toma, si-a dat demisia din partid dupa ce a aflat ca senatorul Ion Vasile a fost reales sef al Organizatiei judetene a PSD Buzau, alti primari din judet declarand ca vor lupta din interiorul partidului pentru ca Vasile sa fie inlaturat.
Alexandru Papadopol (Acasa la tata), Teodor Corban (Aferim!), Gheorghe Ifrim (Bucuresti Non-Stop), Cuzin Toma (Comoara) si Emilian Oprea (De ce eu?). ... Andi Vasluianu (Acasa la tata), Alexandru Dabija (Aferim!), Cuzin Toma (Bucuresti Non-Stop), Iulian Postelnicu (Un etaj mai jos), Adrian Purcarescu (Comoara).
google-analytics.com